Unieke massages op maat

Voor de beter afgestemde massage en lifestyle coaching

Bekijk onze massages

Voor de beter afgestemde massage op Haptonomische basis

Voelende verbindende massage; stevig en ontspannend tegelijk. Daardoor verdiepend zowel fysiek als emotioneel. Daarbij gaan we desgewenst een persoonlijk gesprek niet uit de weg. Scherp en eerlijk in onze waarneming, geven wij indien gevraagd onze mening en advies.

Wij van Leiden Spa Massages & Rituals leveren graag kwaliteit, dat laten we voelen in goede afgestemde massages. Onze massages, coaching en advies hebben invloeden van Haptonomie, Sportmassage, Shiatsu, Bindweefsel/Cellulite en Lomi lomi massage.  

Tevens is Vegan/Macrobiotic lifestyle coaching mogelijk. Makkelijk en duurzaam op je ideale gewicht, gezonde leefstijl en weerstand (immuunsysteem). Éxtra belangrijk, prettig en veilig in deze tijd!!..

Er wordt gemasseerd met een mix van Amandelmassageolie en biologische zoete Amandelolie met een vleugje Lemongrass of Lavendel essentiële olie. Ontspannend en tegelijk verzorgend voor uw huid.

Boekingen nemen we vlot, flexibel en makkelijk voor u aan via Whatsapp, mail, contactformulier en natuurlijk via telefoon 0648409827

  • 7 dagen per week geopend
  • persoonlijke aandacht
  • ook massage met Spa ritueel (body scrubs en diverse pakkingen). Voor het échte Spa gevoel.
Check Instagram #leidenspa voor leuke acties!!

We zijn altijd op zoek naar nieuw massage talent, zeker komend voorjaar. Heb je ervaring maar belangerijker ben je leergierig en ontwikkelingsgericht. Interesse in je voelend vermogen en kwaliteit van aanraking. Bel, whatsapp en schrijf je motivatie in het contactformulier!!

Bekijk onze massages Contact

Massagesalon Leiden
Ontspanningsmassage bij stress voor vrouwen en mannen

Ontspanningsmassage op maat

Creëer het perfecte me-time moment met een ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is het meest populair onder de verschillende vormen van massages. Het is een combinatie tussen ontspanning en diepweefselmassage. Een afgestemde massage in een ideale mix van haptonomie, Shiatsu, diepweefsel-, sport- en bindweefselmassage.

Lees meer

Thai - Shiatsu Massage

Heeft u last van pijnlijke spieren en stijve spieren? Boek onze Thaise Shiatsu massage om bepaalde nek- en schouderklachten snel te verlichten. U kunt deze behandeling combineren met een lekkere scrub of wrap!

Nek- en schouderklachten verlichten met massage
Coaching massage in Leiden boeken

Coaching massage

Onze coaching massage is een haptonomie, sport en deep tissue massage in één. Het richt zich op pijnlijke spieren, drukpunten en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor optimale ontspanning ga je voor een coachende massage!

Maak een afspraak voor een vrijblijvende afspraak / intake / massage.

Boek nu

Ontspannen met een Hotstone massage

Laat je spieren verwarmen en ontspannen met een heerlijke hotstone massage. Onze hot stone massage is pure verwennerij voor het lichaam!

Lees meer

Heerlijke en ontspannende hot stone massage Leiden
Cupping therapie in Leiden

Cellulite- en bindweefselmassage met cupping

Maak kennis met de veelzijdige massatechniek cupping! Door middel van warme cups worden verklevingen losgemaakt en komt de collageenproductie op gang. Wist je dat cupping vaak gecombineerd wordt met bindweefselmassages in strijd tegen cellulite?

Beleef en ervaar

Haptonomische (zwangerschaps)massage

In een comfortabele rug- en zijligging veel aandacht voor de rug en buik. Naar wens aangevuld met voeten-, hoofdhuid-, nek- en schouder massage. Extra “we-time” voor aanstaande moeder en foetus.

We-time

Boek een Haptonomische zwangerschapsmassage

Reviews

"Ik heb niet vaak zo een goede massage gehad als bij Leiden Spa Massages. Ook de ruimte en de muziek straalden ontspanning uit. Ik kon tijdens de massage tot rust komen en voelde me naar de massage erg ontspannen en de ontspanning hield nog een aantal dagen aan. Ik zal een massage bij Leiden Spa Massages zeker aanraden."

Katja Feiler​

"Bij Cees krijg je niet zomaar een standaard massage of algemeen advies. Cees is open, opmerkzaam en direct. Hierdoor creëert hij snel en effectief een persoonlijke connectie met als resultaat een feilloos afgestemde aanpak: een combinatie van een technisch stevige massage én inzichten om mee te nemen in je dag. En dat op een ideale locatie in hartje Leiden. Een aanrader!"

Elise Evers​

Ontspannende maar tevens stevige massage, waarbij goed rekening gehouden wordt met bestaande rugklachten. Beste massage in Leiden in mijn optiek.

Lars Blommers

Nu twee keer geweest voor een zwangerschapsmassage (in week 30 en 32). Wat een fijne ervaring om even helemaal te kunnen ontspannen en te richten op je zwangerschap. Echt een aanrader, en doordat je steeds op je zij kunt liggen, ook echt prettig als je al wat verder in je zwangerschap bent!

Marieke Went

Afgelopen week voor het eerst geweest voor een massage. Koppel massage voor mijn zwangere vrouw en mijzelf. Cees heeft ons een geweldige, persoonlijk-georiënteerde massage gegeven. Aanrader!

Alexander Mari van Maanen

De massage was fijn en diepgaand. Veel aandacht voor specifieke pijnlijke plekken maar ook plekken die hij ontdekte die zorg nodig hadden. Hij was goed en fijn aanwezig zodat ik dieper kon ontspannen. En het werkt een aantal dagen goed door.

Aryeh Knoppers

Cees geeft een geweldige, persoonlijk-georiënteerde massage, die je in een heerlijke flow doet komen. Ik was er in één uur even helemaal ertussenuit, zó ontspannen was ik. Zaalig! ik kom zeker bij hem terug.

Eveline

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak