Rituals

Onze rituals zijn een cadeautje voor je lichaam. Met een lichaamsbehandeling kom je volledig tot rust én loop je de deur uit met een gezonde, stralende huid.

Body Scrub behandeling

Met een body scrub worden alle dode huidcellen aan de oppervlakte van de huid verwijderd. Na een scrub-sessie oogt de huid weer stralend en fris. Bij Leiden Spa Massages & Rituals gebruiken we een heerlijke body shaping scrub/peeling cream van het merk Babor. Babor is pionier van de professionele huidverzorging en gebruikt uitsluitend pure, natuurlijke plantenoliën en plantenextracten.

Lichaamspakkingen

Een lichaamspakking, ook wel body wrap genoemd, is hét recept voor een zijdezachte en gehydrateerde huid. Je kunt het zien als een gezichtsmasker, maar dan voor het hele lichaam. Voorafgaand de lichaamspakking behandeling wordt de huid goed gescrubd om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens word je van top tot teen (vanaf de nek) in een warmtedeken met folie gewikkeld. Door de warmte die vrijkomt, gaan de poriën openstaan en worden de werkzame stoffen van de pakking door je lichaam opgenomen. Een lichaamspakking werkt zowel ontgiftend als voedend én is bovendien zeer ontspannend.

In onze massagepraktijk heb je keuze uit de volgende pakkingen:

  • Body contour gel op basis van zeewier en essentiële olie: goed voor de doorbloeding en reiniging van de huid.
  • Chocoladepakking: de chocoladepakking is een echte wellness kuur met een reinigende en verwarmende werking. De vele antioxidanten in de cacao zorgen voor een positieve boost voor de huid. Het stofje Theobromine in de chocolade pakking zorgt ervoor dat de lipiden verbinden, wat betekent dat deze pakking helpt bij het verwijderen van ongewenst vet.
  • Multi algenpakking: de algenpakking verwijdert dode huidcellen, stimuleert de bloedcirculatie en reiniging van de huid. Door de rijkheid aan vitamines en mineralen heeft het een vochtregulerend effect en maakt de algenpakking de huid zacht

Rituals in combinatie met een massage

Het is ook mogelijk om de rituals te combineren met een heerlijke massage. Zo voelt een bezoekje aan onze massagepraktijk in Leiden als een écht wellness-dagje. Voor een optimaal resultaat én de meest aangename ervaring starten we met een body scrub. De frisse huid is een goede basis voor een massage. Bij ons heb je keuze uit een breed pakket van massages. Tot slot wordt de behandeling afgesloten met een pakking.

Check Instagram #leidenspa voor leuke acties!!
Lichaamspakkingen en body scrubs

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak