Cees' signature massage

Voor een écht unieke beleving biedt Cees de Vries, oprichter van Leiden Spa Massages & Rituals, zijn eigen signature massage. Een aanrader voor iedereen die uit zijn comfort zone wil stappen en zoekt naar maximale ontspanning.

Ervaar verschillende massage stijlen

De Cees' signature massage kenmerkt zich door de combinatie van verschillende stijlen. Hierbij kun je denken aan technieken van de flow ontspanningsmassage (Lomi lomi),  Thai-Shiatsu- deep tissue massage, Kashmir-tantra of de haptonomische massage. Veel van onze massages hebben invloeden van Haptonomie, de ‘leer van het voelen’. Een haptonomische massage activeert het lichaamsbewustzijn en werkt ontspannend.

Wil jij een massage die uitdagender is dan de ‘klassieke’ Zweedse versie? Ervaar Cees’ signature massage.

Tijdens één uitgebreide sessie maak je kennis met een breed pallet massagevormen uit zowel de Westerse wereld als daarbuiten. Ideaal als je wilt ontdekken welke massagevorm het beste bij jou past of iets nieuws wilt ervaren. Door het toepassen van diverse technieken zorgt masseur Cees voor een ontwaking van al je zintuigen. Een verrijking voor lichaam en geest.

Persoonlijke afstemming

Ondanks dat een zogeheten signature dish in een restaurant altijd hetzelfde is, is Cees' signature massage nooit identiek. Verwacht een persoonlijke afgestemde massage die past bij waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Cees zorgt voor een harmonieuze mix van energie- werk, flow, diepere ontspanning en afgestemde stevige drukpunten.

Cees' signature massage is te boeken vanaf 75 minuten tot 120 minuten. 

Over masseur Cees

Cees is fulltime masseur, leefstijlcoach en haptonoom.  Zijn haptonomische achtergrond is dan ook zeer kenmerkend voor zijn massage. Voelend en afstemmende drukpunten, wat ontspannend werkt. Tegenover zijn stevige massagestijl staat ook zachte druk, energie-werk voor stromende flow voor meer energie, overgave en loslaten van spanning. Hier komt ook de haptonomische/ tantrische achtergrond van Cees naar voren. De verschillende achtergronden en ruime ervaring als fulltime masseur maken dat Cees zijn eigen 'signature' massage heeft.  Een mooie afgestemde massage op maat.

Maatwerk massage door senior masseur Cees de Vries

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak