Cees' signature massage

Voor een écht unieke beleving biedt Cees de Vries, oprichter van Leiden Spa Massages & Rituals, zijn eigen signature massage. Een aanrader voor iedereen die uit zijn comfort zone wil stappen en zoekt naar maximale ontspanning.

Ervaar verschillende massage stijlen

De Cees' signature massage kenmerkt zich door de combinatie van verschillende stijlen. Hierbij kun je denken aan technieken van de flow ontspanningsmassage (Lomi lomi), het holistische Thai-Shiatsu, deep tissue massage en tantra. Veel van onze massages hebben invloeden van Haptonomie, de ‘leer van het voelen’. Een haptonomische massage activeert het lichaamsbewustzijn en werkt ontspannend.

Wil jij een massage die uitdagender is dan de ‘klassieke’ Zweedse versie? Ervaar Cees’ signature massage.

Tijdens één uitgebreide sessie maak je kennis met een breed pallet massagevormen uit zowel de Westerse wereld als daarbuiten. Ideaal als je wilt ontdekken welke massagevorm het beste bij jou past of iets nieuws wilt ervaren. Door het toepassen van diverse technieken zorgt senior masseur Cees voor een ontwaking van al je zintuigen. Een verrijking voor lichaam en geest.

Persoonlijke afstemming

Ondanks dat een zogeheten signature dish in een restaurant altijd hetzelfde is, is Cees' signature massage nooit identiek. Verwacht een persoonlijke afgestemde massage die past bij waar jouw lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Cees zorgt voor een harmonieuze mix van energie- werk, flow en diepere ontspanning.

Cees' signature massage is te boeken vanaf 90 minuten tot 120 minuten. 

Over masseur Cees

Cees de Vries is fulltime masseur, leefstijlcoach en haptomoom. Zijn haptonomische achtergrond is dan ook zeer kenmerkend voor zijn massage. Voelend en afgestemd wat ontspannend werkt. Tegenover de stevige massage staat ook zachte druk, energie-werk voor stromende flow voor meer energie, overgave en loslaten van spanning. Hier komt de Lomi lomi/ tantra achtergrond van Cees naar voren. De verschillende achtergronden en ruime ervaring als fulltime masseur maken dat Cees zijn eigen 'signature' massage heeft. 

Maatwerk massage door senior masseur Cees de Vries

Breng je lichaam en emotie weer in balans

Toe aan een stevige bindweefselmassage, last van de nek, schouders en rug? Of je juist op zoek naar ontspanning? Éxtra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een afgestemde massage in een ideale mix van ontspanning, flow en variërende druk. Maak een afspraak via WhatsApp, mail en bellen kan natuurlijk ook. Kom langs voor een kennismaking!

Maak een afspraak