Coaching massage voor ontspanning en energie

Je laten coachen en genieten van een massage; onlogisch of een krachtige combinatie? De ervaring leert dat coaching en massage samen veel goed doen voor het lichaam. Blokkades kunnen sneller worden opgeheven wat de balans in je leven terugbrengt. Voorafgaand van deze massage vindt altijd een intakegesprek plaats.

Optimaal herstel met een coaching massage op maat

Onze coaching massage in Leiden is een haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één. Hierbij is ruimte voor gesprek en afstemming over wat voelbaar wordt tijdens de massage. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door deze verbinding staan klachten en symptomen vaak op niet zichzelf. Voor een gezond lichaam en geest moeten alle verschillende componenten in evenwicht zijn. Bij de coaching massage (op basis van haptonomie) gaan we dan ook een stapje verder dan druk uitoefenen op de pijnlijke plekken. Samen gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de fysieke of psychische klachten. Heb je meer behoefte aan volledige ontspanning? Boek dan ontspanningsmassage voor een heerlijk me-time momentje. Of voor extra- deep relax - Lomi lomi massage voor een meer spirituele aanpak. Gericht op meer stromen van Energie, overgave en voelende aspect.

Een afgestemde haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één voor sneller herstel

Tijdens de coaching massage leggen we een link naar het dagelijks leven. Zaken als je voedingspatroon en levensstijl hebben een grote invloed op je lichamelijk en geestelijk welzijn. Deze massagevorm wordt om deze reden ook wel als een therapeutische massage gezien, vanuit een holistische benadering. Je komt dichter tot jezelf en leert contact te maken met je eigen lichaam. Al met al is de coaching massage van Leiden Spa Massages & Rituals gericht op pijnlijke spieren, drukpunten én ontwikkelingsmogelijkheden.

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Coaching massage Leiden voor ontspanning en energie

Breng je lichaam en emotie weer in balans

Toe aan een stevige bindweefselmassage, last van de nek, schouders en rug? Of je juist op zoek naar ontspanning? Éxtra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een afgestemde massage in een ideale mix van ontspanning, flow en variërende druk. Maak een afspraak via WhatsApp, mail en bellen kan natuurlijk ook, 0648409827. Kom langs voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Maak een afspraak