Coaching massage voor ontspanning en energie

Je laten coachen en genieten van een massage; onlogisch of een krachtige combinatie? De ervaring leert dat coaching en massage samen veel goed doen voor het lichaam. Blokkades kunnen sneller worden opgeheven wat de balans in je leven terugbrengt. Voorafgaand van deze massage vindt altijd een intakegesprek plaats.

Optimaal herstel met een coaching massage op maat

Onze coaching massage in Leiden is een haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één. Hierbij is ruimte voor gesprek en afstemming over wat voelbaar wordt tijdens de massage. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Door deze verbinding staan klachten en symptomen vaak op niet zichzelf. Voor een gezond lichaam en geest moeten alle verschillende componenten in evenwicht zijn. Bij de coaching massage (op basis van haptonomie) gaan we dan ook een stapje verder dan druk uitoefenen op de pijnlijke plekken. Samen gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de fysieke of psychische klachten. Heb je meer behoefte aan volledige ontspanning? Boek dan ontspanningsmassage voor een heerlijk me-time momentje. Of voor extra- deep relax - Lomi lomi massage voor een meer spirituele aanpak. Gericht op meer stromen van Energie, overgave en voelende aspect.

Een afgestemde haptonomische-, sport- en diepweefsel- massage in één voor sneller herstel

Tijdens de coaching massage leggen we een link naar het dagelijks leven. Zaken als je voedingspatroon en levensstijl hebben een grote invloed op je lichamelijk en geestelijk welzijn. Deze massagevorm wordt om deze reden ook wel als een therapeutische massage gezien, vanuit een holistische benadering. Je komt dichter tot jezelf en leert contact te maken met je eigen lichaam. Al met al is de coaching massage van Leiden Spa Massages & Rituals gericht op pijnlijke spieren, drukpunten én ontwikkelingsmogelijkheden.

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Coaching massage Leiden voor ontspanning en energie

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak