Thai - Shiatsu massage

Onze dagelijkse werkzaamheden vragen soms veel van ons lichaam. Wie een drukke kantoorbaan heeft, kan last krijgen van pijn in de rug, schouder en/of nek. Ook een verkeerde werkhouding kan op den duur vervelende pijnklachten geven. Bij onze praktijk kun je terecht voor een stevige Thai - Shiatsu massage in Leiden om specifieke fysieke klachten te verlichten.

Stijve spieren losmaken met een nek-, schouder- en rug massage 

Spanningen hopen zich op in de schouderbladen en in de nek. Dit gebied kan hierdoor pijnlijk aanvoelen. Deze pijnklachten an sich zijn natuurlijk vervelend genoeg, maar verzuurde spieren kunnen ook je bewegingsvrijheid beperken. Spierspanningen en verkrampingen in het bovenlichaam kunnen tevens uitstralen naar het hoofd, met hoofdpijn als gevolg. Met een Thai - Shiatsu massage worden de gespannen spieren in de nek, rug en schouders losgemasseerd en de doorbloeding bevorderd.

Effectieve verlichting van nek-en schouderklachten? Bij onze Thai - Shiatsu massage gaat de volle aandacht naar deze zones

Bij deze massagetechniek is extra aandacht voor het wegwerken van dagelijkse spanningen. De Thai - Shiatsu massage in onze massagepraktijk in Leiden wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Indien gewenst kan ook de hoofdhuid, handen en/of voeten worden gemasseerd. Tijdens een behandeling van 45 tot 200 minuten worden spierknopen losgemaakt en specifieke nek- en schouderklachten snel verlicht. Na de massage voelen de spieren een stuk soepeler en zul je merken dat bewegen gemakkelijker gaat.

De nek- en schoudermassage is goed te combineren met een andere massage, fijne bodyscrub of lichaamspakking. Benieuwd? Bekijk hier ons aanbod body wraps en scrubs of onze verschillende massages!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Stevige nek schouder rug massage

Breng je lichaam en emotie weer in balans

Toe aan een stevige bindweefselmassage, last van de nek, schouders en rug? Of je juist op zoek naar ontspanning? Éxtra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een afgestemde massage in een ideale mix van ontspanning, flow en variërende druk. Maak een afspraak via WhatsApp, mail en bellen kan natuurlijk ook, 0648409827. Kom langs voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Maak een afspraak