Thai - Shiatsu massage

Onze dagelijkse werkzaamheden vragen soms veel van ons lichaam. Wie een drukke kantoorbaan heeft, kan last krijgen van pijn in de rug, schouder en/of nek. Ook een verkeerde werkhouding kan op den duur vervelende pijnklachten geven. Bij onze praktijk kun je terecht voor een stevige Thai - Shiatsu massage in Leiden om specifieke fysieke klachten te verlichten.

Stijve spieren losmaken met een nek-, schouder- en rug massage 

Spanningen hopen zich op in de schouderbladen en in de nek. Dit gebied kan hierdoor pijnlijk aanvoelen. Deze pijnklachten an sich zijn natuurlijk vervelend genoeg, maar verzuurde spieren kunnen ook je bewegingsvrijheid beperken. Spierspanningen en verkrampingen in het bovenlichaam kunnen tevens uitstralen naar het hoofd, met hoofdpijn als gevolg. Met een Thai - Shiatsu massage worden de gespannen spieren in de nek, rug en schouders losgemasseerd en de doorbloeding bevorderd.

Effectieve verlichting van nek-en schouderklachten? Bij onze Thai - Shiatsu massage gaat de volle aandacht naar deze zones

Bij deze massagetechniek is extra aandacht voor het wegwerken van dagelijkse spanningen. De Thai - Shiatsu massage in onze massagepraktijk in Leiden wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Indien gewenst kan ook de hoofdhuid, handen en/of voeten worden gemasseerd. Tijdens een behandeling van 45 tot 200 minuten worden spierknopen losgemaakt en specifieke nek- en schouderklachten snel verlicht. Na de massage voelen de spieren een stuk soepeler en zul je merken dat bewegen gemakkelijker gaat.

De nek- en schoudermassage is goed te combineren met een andere massage, fijne bodyscrub of lichaamspakking. Benieuwd? Bekijk hier ons aanbod body wraps en scrubs of onze verschillende massages!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Stevige nek schouder rug massage

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak