Kashmir massage

De Kashmir massage is een intuïtieve en meditatieve massage waarbij zachte aanrakingen de boventoon voeren. Deze diep ontspannende massagevorm brengt je dichterbij jezelf en heeft een emotioneel helende werking.

De yoga van aanraking

De Kashmir massage wordt ook wel ‘de yoga van aanraking’ genoemd. Yoga gaat om zelfverbinding en geestelijke bewustwording. Elementen die ook van toepassing zijn bij deze massage. De Kashmir massage komt voort uit de Kashmirische Tantra traditie en wordt toegepast om de eigen grenzen te verkennen en om de energie vrijelijk te laten stromen. Het heeft een meer spirituele benadering dan andere, bekende massagevormen. Bij de Kashmirische Massage staat genieten en je volledig overgeven centraal. Er wordt niet toegewerkt naar een specifiek doel, zoals bij een bindweefselmassage vaak wel het geval is. Zowel de masseur als de ontvanger laten zich leiden door hun adembeweging. Zie het als een reis naar je innerlijke zelf.

De Kashmir massage is een intieme verbinding met jezelf

Tijdens de Kashmirische Massage (ook wel bekend als Tandava massage) wordt het gehele lichaam gemasseerd met zachte aanrakingen en er is extra aandacht voor interactie, energie stroming en flow. 

Neem ook een kijkje bij onze Lomi Lomi massage. Deze massagevorm heeft veel overeenkomsten met Kashmir massage, maar wordt als toegankelijker ervaren. Benieuwd naar ons hele aanbod? Bekijk hier al onze massagevormen.

De effecten van Kashmir massage

Ondanks dat deze massage niet gericht is op het bereiken van pijnverlichting, brengt het wel diepe ontspanning teweeg wat natuurlijk als prettig wordt ervaren. Daarbij helpt het om dichter bij jezelf te komen; gevoelens en emoties beter kunnen herkennen en beleven. Meer acceptatie van het Hier en Nu. De effecten van de Kashmir massage kunnen nog dagenlang voelbaar zijn. 

Kashmirische Massage met zachte aanrakingen

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak