Koppel massage

Bij Koppel massage worden beide partners los van elkaar individueel gemasseerd. Je maakt een keuze uit ons aanbod massages, zoals Lomi Lomi of de haptonomische (zwangerschaps)massage. Een bijzondere ervaring voor jou en je partner.

Heerlijk ontspannen én samen ontdekken

Onze Koppel massage is geen standaard duo massage. Bij deze massage worden jij en je partner los van elkaar gemasseerd in plaats van tegelijkertijd. Dit creëert een unieke situatie waarin ontspanning en coaching samenkomen. De andere partner wordt gaandeweg betrokken in de massage. De eerste stap is voelen hoe je aanraakt en masseert; tegelijk krijg je feedback om meer voelend naar elkaar te zijn; wat voel je van elkaar? Hoe kleurt dat de communicatie en verbinding? Reageren op elkaar en voelen hoe dat de verbinding versterkt. Dat is waar het bij de Koppel massage om draait.

Een mix van relatie coaching/voelend communiceren en ultiem ontspannen met de 4-handen massage

De Koppel massage in onze kleinschalige massagepraktijk in Leiden is een ware hands-on behandeling. Het is een ideale keuze voor stellen die de kunst van het masseren in de vingers willen krijgen om ook thuis de perfecte massage te geven. Ontvang zelf een heerlijke massage van onze masseur én krijg tips en tricks om de eigen massagevaardigheden uit te breiden en jouw voelend vermogen naar elkaar te verbeteren.

Unieke 4-handen massage

In het tweede deel van de massage ontstaat een bijzondere samenwerking. Dit onderdeel biedt ultieme ontspanning en uitdaging om controle los te laten; overgave en genieten. De gemasseerde ontvangt een professionele 4-handen massage op maat van de partner en de masseur. 

Koppel-Coaching massage: €145.- per 120minuten (1 masseur)

Massagetechnieken

Het is mogelijk om beiden een andere massage te kiezen. Je kunt kiezen uit verschillende massages voor ontspanning van lichaam en geest of om lichamelijke klachten te verlichten. Waar de een zich goed voelt bij lange strelingen en lichte druk, heeft de ander meer behoefte aan een stevige bindweefselmassage. Zijn jullie samen in verwachting van een kindje? Dan is de Koppel massage juist een extra aanrader en zeker mogelijk. In dit geval is de Koppel massage zelfs extra bijzonder en verbindend tegelijk! Bekijk hier al onze massagevormen.

Boek onze massage workshop

Altijd al jouw massage vaardigheden willen verbeteren? Leiden Spa Massages & Rituals geeft een speciale massage workshop voor kleine groepen (maximaal 3 personen). Je krijgt een introductie van de verschillende massagetechnieken en ervaart wat aangeraakt worden met je doet. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de basisprincipes- en technieken van massage. Door te rouleren kom ieder aan de beurt in de rol van gever, ontvanger en waarnemer. De focus ligt vooral op het doen. Dit is immers de beste manier om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Tevens komen de beginselen van Haptonomie aan bod; voelend en duidelijker communiceren, wat weer versterkend werkt in de vriendschap. 

Het doel van de massage workshop is dat je na afloop een prettige massage kunt geven en ontvangen en dat je vaardigheden zijn verbeterd. Tegelijkertijd is onze massage workshop een leuke activiteit met vrienden of vriendinnen  met voor ieder een zes-handen massage als bonus. De massage workshop in onze praktijk in Leiden neemt circa 2 tot 3 uur in beslag. Neem contact met ons op voor een prijsopgave of meld je direct aan.

Ultiem ontspannen met 4-handen massage

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak