Lomi lomi massage

Onze Lomi lomi massage combineert het beste van een zachte ontspanningsmassage en een lichte deep tissue massage. De massage is bedoeld om je energie te voelen en te laten stromen. Pijnlijke spierknopen en blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor je lekkerder in je vel zit!

Een dans over het lichaam, geïnspireerd op de natuur

Lomi Lomi is een traditionele massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii. Op deze eilandengroep wordt deze massage al eeuwenlang uitgevoerd. Elke generatie heeft zijn eigen draai gegeven aan de Lomi Lomi massage, maar in de basis bestaat de massage uit lange, vloeiende strijkingen met de handen, onderarmen en ellebogen. Wist je dat er ook varianten bestaan waarin wordt gewerkt met stokken, stenen of schelpen? De massagetechnieken van Lomi Lomi zijn een weerspiegeling van de bewegingen en ritmes van de natuur. De oceaangolven aan de kust van Hawaii in het bijzonder.

De Lomi lomi massage is helend voor lichaam en geest

De Lomi Lomi massage geeft extra energie en laat deze stromen wat zorgt voor meer balans. Tijdens de massage richt je je op het openen van energiekanalen in je lichaam zodat blokkades kunnen worden opgeheven. De vloeiende, golvende strijkingen spoelen de spanningen en negatieve emoties als het ware weg. Je kunt deze behandeling zien als een energetische massage met een twist voor complete lichaamsontspanning. Onze Lomi lomi massage voelt zacht, ontspannend en meditatief aan. Heb je meer behoefte aan een stevige massage? Bekijk onze bindweefselmassage voor een meer spirituele aanpak.

Al met al is de Lomi lomi massage een combinatie van diverse stijlen voor goede lichaamsontspanning. Met Energie-werk en flow nog een laagje diepere ontspanning; met meer dynamiek, afstemming en connectie in de massage wordt jouw energie meer voelbaar en gaat stromen!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten € 65.-
  • 90 minuten € 95.-
Lomi lomi massage met holistische aanpak

Breng je lichaam en emotie weer in balans, voor een goede gezondheid

Klaar voor een stevige bindweefselmassage, nek, schouders en rugpijn? Of ben je gewoon op zoek naar ontspanning? Extra aandacht voor voeten en hoofd wellicht. Bij Leiden Spa Massages & Rituals krijg je een massage op maat in een ideale mix van ontspanning, flow en wisselende druk. Afspraak maken via WhatsApp, mailen en bellen kan ook, 0648409827. Maak een afspraak voor een kennismaking!

  • 30 minuten € 37.50 ( Nieuw!)
  • 45 minuten € 52.50 ( Nieuw!)
  • 60 minuten  € 65.-
  • 90 minuten € 95.-

Vacatures(s): Wij zijn altijd op zoek naar nieuw massagetalent, zéker komend voorjaar. Heb jij ervaring en ben je vooral leer- , nieuwsgierig, empathisch, verantwoordelijk en ontwikkelingsgericht? Ben je geïnteresseerd in het gebruiken/ontwikkelen van je empatisch/voelend vermogen? Houdt de kwaliteit van aanraking en verbinding je bezig en maak je graag andere mensen blij? Bel ons, whatsapp, of schrijf je motivatie in het contactformulier!! Voor een goede verdiensten en werken in teamverband, Leidenspa.

Maak een afspraak