Maak kennis met ons team

Over ons

Leiden Spa Massages and Rituals is een initiatief van Cees de Vries. Na een carrière in de zorg en parttime masseur, is hij nu fulltime masseur, leefstijlcoach en haptomoom.

Met zijn betrokken rustige karakter en persoonlijk afgestemde massages, Werkt hij nu samen heeft hij een team samengesteld van talentvolle collega masseuses. 

Met Team Leidenspa creëren we een sfeer waarin iedereen zich welkom en gezien voelt. Van jong tot oud. In comfortable salons voor talloze verschillende massages. Van ontspanningsmassage, deep tissue massage of coachingstraject tot Thai-Shiatsu en Chinese (cupping) massage.

Onze massages en werkwijze kenmerken zich door betrokkenheid en afgestemd wat de persoon/het lichaam nodig heeft; Van stevig en ontspannend tegelijk tot een lichtere aanpak, energie- werk of een combinatie daarvan. Daardoor zowel fysiek als emotioneel verdiepend. We zijn niet bang voor een persoonlijk gesprek. Scherp en eerlijk in onze waarneming, geven we onze mening en advies wanneer daar naar gevraagd wordt.

Team Leidenspa levert graag kwaliteit in aanraking en comfort; Voelbaar in de massagetafel en massage, met gevolg diepe ontspanning. Fysiek, emotioneel en flow van energie. Onze massages en coaching hebben invloeden van haptonomie, diepweefsel/bindweefsel, Thaise-, Shiatsu en Lomi Lomi en sportmassage. 

Prijzen massages en rituels

In de hele maand april op maandag/dinsdag/woensdag 10% korting op alle massages.

 • 30 minuten  € 37.50 
 • 45 minuten  € 52.50  
 • 60 minuten  € 65.-
 • 90 minuten  € 95.-
 • 120 minuten € 130.-

Duo- of vierhandenmassage: €130.- 60minuten

Koppel-Coaching massage:  €145.- per 120minuten (1 masseur)

Cees' signature massage:  Vanaf 75minuten €85.-

Hotstone-, Cupping-  en Cees' Massage  €67.50 60minuten

* Geen erotische massage

Strippenkaarten

 • 11 massages, 60min  €650.-  €65.- korting
 • 11 massages, 90min  €950.-   €95.- voordeel
 • 6 massages 60min  €357.-  €33.- korting
 • 6 massages 90min  €528.-  €42.- voordeel
 • 4 massages 60min  €242.-  €18.- korting

Staat je strippenkaart er niet tussen? Een andere variant is altijd mogelijk! Stuur een bericht, contactformulier

Rituelen: Massage met bodyscrub en of een pakking naar keuze

 • 60 minuten massage + pakking of body scrub €90,- (totaal 75 minuten)
 • 90 minuten massage + pakking of body scrub €120.- (totaal 105 minuten)
 • 60 minuten massage + pakking en body scrub €110.- (totaal 90 minuten)
 • 90 minuten massage + pakking en body scrub €135.- totaal 120 minuten)

Kies, combineer en beleef!

Team Leidenspa

Jian

Ik ben Willemijn en ik werk al een aantal jaren in de beauty branche. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je lichamelijk prettig en ontstresst te voelen. En hoeveel dat bijdraagt aan je hele functioneren.Al van jongs af aan ben ik dol op het geven van massages. Fysieke ontspanning leidt ook tot geestelijke ontspanning en is de basis voor een goed en gezond welzijn. Ik houd van mensen en probeer altijd in te spelen op wat mijn cliënt nodig heeft om optimaal tot zijn of haar recht te komen. Massages waarvoor je mij kan boeken variëren van een ontspanningsmassage tot deep tissue massages, jihatsu en natuurlijk verschillende pakkingen en scrubs.Hopelijk tot snel!

Willemijn

My name is Stephany and I am 30 years old. I am born and raised in the Philippines and since 3 years I am here to be with my partner. I learned how to massage when i was 20 years old and I have been learning ever since. In the world of massages there is always room for improvements and new techniques. I started with dry massages at first. After that I learned Swedish Massaging techniqes and later the Shiatsu technique. I have built my experience on many happy customers. They like my massages because I can do soft, medium and hard massages and I can massage from head to toe. Customer satisfaction is what gives me the pleasure to do what I love. If customers come to me with a painful muscle or a soar body, it makes me happy to be able to give them the right pressure to make it comfortable and to make the pain go away.

Stephany

Floortje

Mijn naam is Madelief en ik geef met plezier massages bij Leiden Spa. Als psychologiestudente leer ik over de nauwe band tussen lichaam en geest. Zo bevordert de ontspannende werking van massages zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Ik vind het leuk om mensen te helpen met het vinden van deze ontspanning 🏻‍♀️

Met een moeder als masseuse ben ik al van kinds af aan in aanraking met het vak. Daardoor heb ik de subjectieve aard van masseren leren begrijpen. Geen enkele massage is gelijk, en ik probeer dan ook zo goed mogelijk in te spelen op de persoonlijke wensen van de klant. Mijn aanbod variëert van ontspannings- en Hotstone- tot Hawaïaanse Lomi Lomi massages. Wie weet tot snel! 

Madelief

Onze partners