Over ons

Leiden Spa massages en rituals is een initiatief van Cees de Vries (47 jaar). Na een loopbaan in de gezondheidszorg, part-time masseur, nu full-time aan het werk als masseur en lifestylecoach.

Sinds december 2019 profileert Cees zich bij Hotels van Oranje in Noordwijk op afdeling Beauty Oranje met zijn betrokken rustige karakter en stevige maar afgestemde massages.

Met zijn eigen praktijk wil hij een omgeving en sfeer creëren waar iedereen zich welkom en gezien voelt. Van jong tot oud, man en vrouw. Voor een ontspanningsmassage, verdiepende massage of coachingstraject gericht op een klacht of thema. Van meer algemene spanning tot meer chronische klachten; blessures, energie, relationeel of leefstijl gerelateerd.

Zijn massage en werkwijze typeert zich met zijn rustige voorkomen als: voelend verbindende massage; stevig en ontspannend tegelijk. Daardoor verdiepend zowel fysiek als emotioneel. Daarbij gaat Cees desgewenst een persoonlijk gesprek niet uit de weg. Scherp en eerlijk in zijn waarneming, geeft hij  indien gevraagd zijn mening en advies.

Cees levert graag kwaliteit en maatwerk, dat laat hij op de eerste plaats doorvoelen in zijn massages. Zijn massages en coaching hebben invloeden van Haptonomie, Thai, Shiatsu, Kashmir en Lomi lomi massage. Tevens Vegan/Macrobiotic lifestyle coaching.

Prijzen Massages en Rituals

Nieuwe scherpe prijzen; onderstaand inclusief 20% winterkorting voor de massages

  • 60 minuten  € 50.-
  • 90 minuten  € 75.-
  • 120 minuten € 110.-

Duo- of Vierhanden massage : €125.- per uur.

Rituals: Pakking + Wrap en/of body Scrub

Acties tot 1 januari 2021: onderstaand inclusief 40% winterkorting voor de rituals. Pakking + Wrap en body Scrub ook los te boeken.

Deluxe of Grand Royal massage

  • 60 minuten massage + pakking of body scrub €71.-
  • 90 minuten massage + pakking of body scrub €96.-
  • 60 minuten massage + pakking en body scrub €92.-
  • 90 minuten massage + pakking en body scrub €117.-

Kies, combineer en ervaar!

Onze partners